لیست اختراعات مجيد غياث


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1395/07/26
تاریخ ثبت: 1396/01/20
خلاصه اختراع:

هدف از ساختن اين واحد پيشتاز 200 كيلويي سنتز روغنها و رزينهاي مختلف سيليكوني و تكميل دانش فني سنتز اين مواد در مقياس بزرگتر مي‌باشد. اين واحد پيشتاز توانايي انجام فرايندهاي زير را دارا مي باشد. 1- پليمريزاسيون تراكمي كلرو سيلانها 2- پلمريزاسيون حلقه گشاي مونومرها حلقوي 3- پليمريزاسيون امولسيوني مونومرهاي حلقوي توضيح كاملتر اين اختراع به پيوست ارسال مي‌شود.

تاریخ اظهارنامه: 1395/10/04
تاریخ ثبت: 1395/10/04
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر مربوط به زمينه بازيافت شيميايي ضايعات پلاستيك‌ها مي‌باشد. با افزايش استفاده از پلي اتيلن ترفتالات، زباله‌هاي توليدي از اين ماده به سرعت در حال رشد است و با توجه به مقاومت آن در برابر تجزيه در محيط زيست، يافتن راه حلي براي بازيافت پلي اتيلن ترفتالات ضروري است. روش‌هايي كه در حال حاضر قابل اجرايي شدن است بسيار پرهزينه است و از لحاظ اقتصادي به صرفه نيستند، به همين منظور در اين اختراع تلاش شد تا با روشي اقتصادي و كارآمد امكان بازيافت زباله‌هاي حاصل از پلي اتيلن ترفتالات را فراهم كنيم. اساس كارهاي انجام گرفته به شرح زير مي‌باشد: بازيافت شيميايي پلي اتيلن ترفتالات يه روش الكليز با استفاده از 3/53 گرم پلي اتيلن ترفتالات پرك شده و 94 گرم الكل 2- اتيل هگزانول در حضور كاتاليست‌‌هاي4/0 گرم روي استات و4/0 گرم ليتيم استات در بازه دمايي 210-200 درجه سانتي گراد و مدت زمان 5 ساعت و توليد دي اكتيل ترفتالات با درجه تبديل 85 انجام گرفته شد. استفاده از كاتاليست‌هاي ارزان قيمت و فشار اتمسفر در راكتور واكنش و دمايي نه چندان بالا و الكل توليد شده در داخل كشور از جمله عواملي هستند كه بازيافت به اين شيوه را مقرون به صرفه و قابل اجرا كرده است.

تاریخ اظهارنامه: 1395/06/02
تاریخ ثبت: 1396/08/01
خلاصه اختراع:

اين اختراع در زمينه شيمي پليمر است و به ساخت نوعي كاتاليزور زيگلر- ناتاي دو فلزي مربوط است كه سبب افزايش راندمان در ساخت كاتاليزور و بهبود فعاليت آن در پليمريزاسيون اولفين¬ها و كاهش توليد ذرات بسيار ريز (غبار) پليمر در فرايند پليمريزاسيون مي¬شود. افزايش فعاليت كاتاليزور در پليمريزاسيون و كاهش توليد ذرات بسيار ريز در پليمر نهايي از مهمترين پارامترهاي تاثيرگذار در پليمريزاسيون 1- اولفين¬ها ست. براي بهبود خواص فوق در اين اختراع از نگه¬دارنده¬ نوع منيزيم آلكوكسايد نظير منيزيم اتوكسايد (Mg(OEt)_2) با نمك هاليدي از فلزات واسطه مثل (TiCl_4) استفاده شده است. واكنش مورد نظر يك واكنش تبادل يوني است. استفاده از منيزيم اتوكسايد به جاي نگه¬دارنده¬ي منيزيم كلريد منجر به افزايش سطح موثر كاتاليزور توليدي و بار¬گذاري بيشتر مقدار فلز تيتانيوم روي پايه كاتاليزور مي¬شود. افزون بر اين با توجه به اينكه در اين روش منيزيم اتوكسايد به¬صورت ژلاتيني درآمده و باعث همگوني اندازه¬ي ذرات كاتاليزور شده و منجر به كاهش توليد ذرات بسيار ريز در پليمريزاسيون با اين كاتاليزور مي¬شود. افزايش مساحت سطح كاتاليزور و افزايش مقدار تيتانيوم بار¬گذاري شده باعث افزايش فعاليت كاتاليزور شده كه اين موضوع اهميت زيادي در توليد پليمرهايي مانند پلي¬اولفين¬ها دارد.

موارد یافت شده: 3